over ons

Eigenaar van Marquer is Marnix Hammer, gediplomeerd uitvaartbegeleider en als gediplomeerd rouw- en verliesbegeleider aangesloten bij het Landelijk Steunpunt Rouw.

Zoals bijna iedereen heb ook ik in mijn leven afscheid moeten nemen van mensen die me lief zijn. Met veel bewondering keek ik vaak vanaf de zijlijn naar de werkzaamheden van de uitvaartbegeleider en dacht dan bij mezelf: hoe zou ik dit hebben gedaan? Je kunt een uitvaart tenslotte maar één keer goed doen! Uiteindelijk heb ik voor mezelf de knoop doorgehakt en ben ik de opleiding tot uitvaartbegeleider gaan volgen en aansluitend die van rouw- en verliesbegeleider. Een mooie aanvulling op mijn studie sociale wetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Het is één van de beste keuzes geweest die ik in mijn leven heb gemaakt, in dit vak pas ik.

Ik doe niets liever dan samen met u, stap voor stap, invulling geven aan een unieke vorm van afscheid nemen. Zodat de overledene herinnerd wordt zoals hij/zij heeft geleefd en u als nabestaande een eerste stap kunt zetten om het verlies te accepteren en een plaats te geven.

Marquer is gevestigd in Heerde (Gelderland) en actief in de regio tussen Zwolle, Deventer en Apeldoorn. Marquer werkt nauw samen met specialisten op het gebied van terminale zorg, afscheidsrituelen, bemiddeling bij nalatenschap en trauma-therapie voor zowel kinderen als volwassenen.